Впровадження громадського бюджету у Львові обговорять на круглому столі

У понеділок, 15 серпня, відбудеться круглий стіл на тему «Впровадження бюджету участі у Львові». Захід розпочнеться о 14:30 год.

У понеділок, 15 серпня, відбудеться круглий стіл на тему «Впровадження бюджету участі у Львові». Захід розпочнеться о 14:30 год. Місце проведення - Львівська міська рада. Нагадаємо, на сесії Львівської міської ради прийняли відповідну ухвалу, якою на партисипативний бюджет місто на наступний рік виділяє більше 16 млн грн.

На круглому столі говоритимуть про можливості електронної системи Бюджету участі, що буде введена в експлуатацію 15 серпня на офіційному сайті Львівської міської ради; про інформаційно-просвітницьку кампанію для мешканців міста щодо можливостей та переваги бюджету участі; про досвід інших міст у впровадженні бюджету участі тощо.

У заході візьмуть участь Андрій Садовий, міський голова Львова; В’ячеслав Зубенко, генеральний директор ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД); представник Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні; Валерій П’ятак, голова правління ГО «Інститут регіонального розвитку»; Ірина Сторонянська, заступник директора Інституту регіональних досліджень ім. М.І.Долішнього НАН України; Наталя Піпа, голова Громадської організації «Кращий Сихів».

Також до обговорень долучаться депутати та представники структурних підрозділів Львівської міської ради, інших міст України, громадськості, незалежні експерти та інші зацікавлені особи.

Організатори: Львівська міська рада та ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД), що реалізує проект USAID «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження».

Довідка: Громадський бюджет Львова реалізовує Львівська міська рада за допомогою Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД), ГО «Інститут регіонального розвитку»  та Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД) за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), ГО «Інститут інформаційного права» в рамках проекту "Громади в дії" за фінансування ЄС та ТОВ «Ватага едженсі».