Внесено зміни до Положення про громадський бюджет м. Львова

27 квітня 2017 року ухвалою сесії Львівської міської ради були внесені зміни в Положення про громадський бюджет м. Львова.

27 квітня 2017 року ухвалою сесії Львівської міської ради були внесені зміни в Положення про громадський бюджет м. Львова. Нововведення зачепили декілька основних складових бюджету участі, а саме:

  1. Відбулось розширення географії дії громадського бюджету на м. Винники, смт. Рудно, смт. Брюховичі, що дозволить більшому колу осіб реалізовувати свої ідеї щодо покращення міста або голосувати за них;
  2. Збільшено фінансування малих проектів 50 000, 00 до 500 000, 00 грн. та великих проектів від 500 000, 00 до 3000 000, 00 грн. Це дасть змогу авторам втілювати в життя більш масштабні проекти в межах свого району.
  3. Передбачено, що проекти, які стосуються установ, не можуть передбачити проведення поточних чи капітальних внутрішніх ремонтних робіт щодо приміщень цих установ. Однак проекти, які включають у собі закупівлю обладнання для установ, можуть передбачати проведення внутрішніх ремонтних робіт, якщо вартість цих робіт становить менше 50 % кошторису проекту.

Такі оновлення покликані на сприяння розвитку програми громадського бюджету у м. Львові та залучення більшої кількості громадян до участі у розподілі коштів місцевого бюджету на покращення нашого міста.