У “Дзвіночку” тепер буде тепліше завдяки Громадському бюджету

“Енергозбереження. Підвищення енергоефективності будівель комплексу” став першим проектом, який успішно реалізований у рамках Громадського бюджету

Львівський НВК школа-садок “Дзвіночок” розташований неподалік центру міста, на вул. Некрасова, 31. Комплекс має дві будівлі — початкову школу та дитячий садок.

“Все почалось із того, що ми з колективом вирішували, як поміняти старі вікна, адже в приміщеннях було холодно, діти мерзли, а вікон багато – п’ятдесят штук. Аж тут раптом ми дізнались про громадський бюджет і вирішили спробувати свої сили. Обговорили це питання на загальних зборах із батьками і отримали їхню підтримку” - розповідає Богдана Юрченко, директор закладу.

Під час невеликої екскурсії територією пані Юрченко додає - “Дуже вдячні, що такий проект існує, і що ми мали можливість ним скористались. Наступного року ще раз хочемо спробувати щастя”.

Нагадаємо, що Громадський бюджет міста Львова стартував у 2016 році. За підсумками голосування перемогло 67 проектів. Зокрема, проект ““Енергозбереження. Підвищення енергоефективності будівель комплексу” отримав підтримку понад 170 львів'ян.

Згідно з правилами Громадського бюджету 2017 року, проекти, які стосуються установ, не можуть передбачити проведення поточних чи капітальних внутрішніх ремонтних робіт щодо приміщень цих установ крім випадків, коли ремонт є невід’ємним.

Прийом проектів здійснюється щорічно з 15 серпня по 15 вересня.